Losse lessen

Je volgt Spaanse lessen bij een onderwijsinstantie, taalinstituut of je spreekt al Spaans.  Bij de klassikale lessen op school of bij een taalinstituut heb je weinig kans om aan het woord te komen. Je wilt extra aandacht besteden aan typisch grammaticale Spaanse valkuilen (ser/estar/hay), verleden tijden, subjuntivo, voorzetsels (por/para, etc)…
Je komt bij me met een specifieke wens en ik help je. Samen komen we eruit.

Les in de praktijk

Ik woon aan de Brouwersgracht. Het is een geweldig locatie om samen naar de Noordermarkt te gaan op zaterdag om in de praktijk aantal (grammaticale) aspecten te oefenen: woordenschat, prijzen en producten te vergelijken…

We kunnen ook naar een Spaanstalige film gaan bij The Movies: samen naar de film samen kijken en deze bespreken… We kunnen ook een serie artikelen lezen over een bepaald onderwerp, of een boek lezen. Wat dacht je van een dagje uit in Amsterdam op zijn Spaans?

Leren met plezier en plezier hebben in het leren.

Contact